Nail art basics

DSCN2846

Binnenkort ga ik hier bloggen over mooie nail art kunt maken, maar een goede basis is het halve werk (klinkt stom, maar is wel waar. Als je mooie nagels hebt ziet je nail art er ook meteen leuker uit)

Begin je net met nail art of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Ik laat in deze blogpost zien welke dingen ik aanraad om te kopen als basics. Als je nail art echt heel leuk vind kun je je verzameling natuurlijk altijd uitbreiden 🙂

DSCN2835

We beginnen met de verzorging van je handen en nagels. Dit is heel belangrijk. Het ziet er nu mooier uit, maar ook later zal het helpen om je huid soepel te houden. Verder is het belangrijk om je nagels op de goede lengte te houden. Dit kun je het best doen met een vijl, door je nagels te knippen breken ze sneller.

DSCN2839
Vervolgens is het belangrijk dat je altijd een base- en een topcoat gebruikt. De basecoat om je nagels te beschermen en de topcoat om je nailart langer te laten zitten en het een mooie glans te geven.

DSCN2843

Dan is het natuurlijk handig om wat kleurtjes nagellak te hebben. Ik raad je aan om een nudekleur (in dit geval de lichtroze) te kopen, die je altijd kan dragen. Verder is het leuk om nog een paar kleurtjes te hebben, zodat je kunt variëren en meer soorten nailart kunt maken.

DSCN2840

DSCN2851
Om leuke nail art te kunnen maken zijn stripers en dottingtools ook erg handig. Stripers zijn nagellakjes met een kleiner kwastje, zodat je nauwkeuriger kunt werken en dottingtools zijn een soort pennetje met een bolletje aan het eind, zodat je stipjes kunt maken. Als je geen dottingtools hebt kun je hiervoor ook een satéprikker of een tandenstoker gebruiken.

Je hoeft je hier natuurlijk niet precies aan te houden, maar ik denk dat deze dingen handig zijn als je net begint met nail art.

Heb jij nog leuke tips voor nail art? Laat een reactie achter of stuur me een mailtje.

Advertenties

Een gedachte over “Nail art basics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s