Essence nail art magnetics

 AfbeeldingHet is niet nieuw, maar ik vind het toch leuk om er nog even over te schrijven: magnetische nagellak. Ik kende ze eerst alleen van dure merken, maar een paar weken geleden zag ik in het Kruidvat ook een magnetische nagellak van Essence staan en omdat ie niet zo duur is heb ik ‘m meegenomen om te testen.

de nagellak

Ik heb voor de kleur 03 magic wand! gekozen, die leek me het mooist bij mijn nagels. Er waren ook verschillende soorten magneten en daarvan heb ik gekozen voor nummer 03 magic stripes. Dit is een soort basis horizontale streep, die eigenlijk overal bij kan. Als de nagellak en magneet goed werken koop ik misschien nog wel een andere kleur lak en een andere magneet.

de verpakking

De verpakking  vind ik niet erg bijzonder. Het is een gewoon nagellakpotje met op de dop een kleine gebruiksaanwijzing. Ik vind het wel erg leuk dat je het hele flesje rond de kleur van de nagellak kunt zien.

de nagellak zonder de magneet te gebruiken

Ook zonder de magneet te gebruiken vind ik dit mooie nagellak. De kleur staat mooi bij mijn huid en de glittertjes erin maken het net iets specialer. De nagellak zonder magneet gebruiken is leuk als afwisseling.

de nagellak met de magneet

Met magneet is de nagellak toch het leukst. Streepjes dwars over de nagel die niet heel erg opvallen, maar wel specialer zijn dan effen nagellak, terwijl het niet moeilijk is. Je hoeft alleen het magneetje 20 seconden tegen de natte nagellak te houden en dan is je design al klaar! Ik heb de nagellak getest met en zonder basecoat en je ziet eigenlijk geen verschil. Gebruik dus wel een basecoat, dat is beter voor je nagels.

Ik heb de nagellak er nog niet zo heel lang op zitten, maar in de twee dagen dat ie er nu op zit blijft het heel mooi, ook zonder topcoat. Ik zal binnenkort nog een toevoeging schrijven over hoe lang het lakje mooi geweest is.

De nagellak is makkelijk te gebruiken. De dop is groot, dus je kunt ‘m makkelijk vasthouden en ook het kwastje brengt de nagellak makkelijk aan. Wat mij betreft een geslaagde nagellak dus!

Essence nail art magnetics

nagellak – €1,99 te koop bij Kruidvat

magneet – € 1,89 te koop bij Kruidvat

Advertenties

5 gedachten over “Essence nail art magnetics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s